ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 平時係街買🍰 袋,餐具同冰袋好基本嘅嘢都會provide又唔會額外收錢。又或者IG shop 好多都無加錢。但係你依樣個樣都加又唔事先講就唔係咁好。其實加錢唔係問題,但寧願你直接加落個售價到/講清楚,唔好側側膊,咁樣都買得唔舒服。可能依啲聽落好少事,但都好影響購買嘅心情同對間店嘅印象。對上一次去3月嘅事,當時唔係好見有notice? Anyway 其實都係態度問題。其實之前都有聽到比人話過態度同service都有問題但無留意或者改進?包裝方面,買完整一個 個盒有手挽 買單件個盒就無 而且質地有少少脆弱,者係叫人比錢買袋啦lol 由西營盤開到yoho,北角匯等地方,越做越大!恭喜🎉 但係服務同收費越嚟越唔成正比。以前我覺得 shazconfections 以小店自制千層蛋糕黎講,味道質素服務都還可以😊 但依加越嚟越多選擇,58蚊一件 4” $128 以整體食物質素同服務,咁會唔會寧願比多少少或者差唔多食其他 ? 好啦。講返個蛋糕先。都食過佢好幾隻味。今次就選咗斑斕同奶茶味。但係兩隻味好淡,唔多出。加上個底係海綿蛋糕,成個口感食落好散 好水,cream身好
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

好啦。講返個蛋糕先。都食過佢好幾隻味。今次就選咗斑斕同奶茶味。但係兩隻味好淡,唔多出。加上個底係海綿蛋糕,成個口感食落好散 好水,cream身好鬆軟。

🌼 Food

單件 椰子斑斕 58