2021-07-18 148 瀏覽
Popeyes炸雞我一直認為水準唔錯,由於佢哋分店又唔多,每次行過都好想食,唔識就覺得好似錯失左一次機會咁。朋友同我一樣都係炸雞fans,某大連鎖店嘅炸雞食到覺得冇乜特別,都係Popeyes炸雞好食啲。今日我哋旺角行街,就特登過嚟回味一番。我就叫咗個L1套餐,呢個餐好豐富,有齊我鍾意食嘅雞柳,爆谷蝦,仲有洋蔥圈,加埋杯汽水就正到加零一齊晒章。炸雞柳永遠都唔會令我失望,永遠都係咁脆咁Juicy咁好味。爆谷蝦又係脆卜卜,肉又唔會太細。朋友叫咗3號餐,有大大嚿雞胸、雞鎚、薯條同汽水。薯條我哋share嚟食,熱辣辣好爽脆。雞胸同雞鎚都大大隻,好好肉地。食完我哋都覺得好滿足,期待下一次再來。