餐廳: 銀龍茶餐廳
資訊:

餐廳: 銀龍茶餐廳
資訊:

2021-10-06 788 瀏覽
由於湊住2個怪獸,屋企人都怕左佢哋,所以叫Food panda外賣。食物焗豬扒飯估唔到呢個最好食🤣2個小朋友幾乎食晒,搞到舅父得幾啖食,好甜嘅茄醬!好多芝士!塊豬扒都好冧,係得呢個外賣最夠熱椒鹽豬扒飯啲豬扒就比較硬啲,不過夠咸味,好唔好食🤔?不過不失啦。可能因為係外賣,得4舊豬扒,如果堂食會多啲。揚州炒飯,比較淡,要加少少鹽同埋因為外賣關係,倒汗水都滴到啲飯濕晒…干炒海鮮烏冬,呢個又係冇味,仲有烏冬本身個酸味…食炒野下次都係堂食好。外賣黎到都凍晒。奶醬多,好鐘意佢個粗粒花生醬!有烘底,可惜外賣問題,硬左,不過都咬到有啲外脆內軟嘅感覺
食物

椒鹽豬扒飯

椒鹽豬扒飯

揚州炒飯,比較淡,要加少少鹽
同埋因為外賣關係,倒汗水都滴到啲飯濕晒…

揚州炒飯

海鮮炒烏冬

奶醬多,好鐘意佢個粗粒花生醬!
有烘底,可惜外賣問題,硬左,不過都咬到有啲外脆內軟嘅感覺

奶醬多

外賣送餐