2021-08-21 816 瀏覽
門面:估唔到我當晚6:30PM去到已經唔係第一枱客人🤣🤣 好似好耐已經冇食過日本嘢🙊所以今晚係時候去搵返家鄉嘅味道🇯🇵可能最近都食得多熱氣野,當晚決定唔食炸物😣 反而order左:1️⃣ 安格斯牛肉壽喜燒($138)雖然只係得一個鍋,無配任何飯或者烏冬,但係材料絕對係豐富到令你會覺得飽肚☺️ 我仲係食之前特登數過,鍋內面既安格斯牛肉有成八片咁多!🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮絕對對得住個價錢!👛🤟🏻 而且菇類、娃娃菜、豆腐、溫泉蛋呢類食材絕對少不了🥬🥚 好食過上次我喺深水埗食嘅壽喜燒鍋好多!!!😍🤤2️⃣ 燒三文魚頭 ($88)呢間餐廳嘅份量真係超級大,就連三文魚頭都有成5塊左右😛 除咗某一兩個位置師傅唔小心大火得滯燒焦左,導致食落口有苦味之外,其實>90%部份都係燒得好好味👍🏻👍🏻 因為燒嘅時候已經落咗黑胡椒同鹽去調味,我根本就用唔上附送嘅柚子味醬油🍊 特別要提一提呢個三文魚頭有好豐富嘅三文魚油,太正💓💓💓3️⃣ 士多啤梨啫喱 (附送甜品)我嗌買單嘅時候,侍應姐姐話拎埋個甜品俾我先,當刻先知原來晚餐有甜品🍧 本身見個包裝好似普普通通,但好彩我打開咗黎食!士多啤梨味好濃,入邊仲要食得出士多啤梨杍🍓Menu
門面:
估唔到我當晚6:30PM去到已經唔係第一枱客人🤣🤣

1️⃣ 安格斯牛肉壽喜燒($138)

2️⃣ 燒三文魚頭 ($88)

3️⃣ 士多啤梨啫喱 (附送甜品)

Menu:
2021-08-19