就到姜誕🥳,成個姜濤灣有好多應援活動🤩而@hk.tsuzuku 即日至5月1日都有姜濤主題,有好多應援物同打卡位📸,仲有outdoor可帶埋寵物去朝聖啊🤗💖All...$128賣相好繽紛嘅all day breakfast,打卡一流,可以揀牛角包🥐/貝果🥯 今次我地就揀左牛角包,大大個又鬆脆,仲有滑滑嘅炒蛋、煙三文魚、免治雞肉串、車厘茄、是日鮮果同沙律菜呢!好豐富🤗🍔炸蝦青蘋果叉燒蛋黃醬漢堡 配薯條 $148Burger好大份,炸蝦炸得好香脆,配上青蘋果叉燒蛋黃醬,醬汁酸酸甜甜,再加上生菜同蕃茄,好fresh,好開胃🥰🤎焙茶蕨餅蛋糕卷 $58蛋糕鬆軟,有陣陣焙茶香,入面中包住煙韌嘅蕨餅,幾正架!🫖焙茶latte $50焙茶味好濃厚,亦太會太甜,剛剛好😁☕️Cafe latte $45 朋友就叫左杯latte,我就冇試到,但見個拉花都整得幾靚😉👍🏻
就到姜誕🥳,成個姜濤灣有好多應援活動🤩

💖All...$128

🍔炸蝦青蘋果叉燒蛋黃醬漢堡 配薯條 $148

🤎焙茶蕨餅蛋糕卷 $58
蛋糕鬆軟,有陣陣焙茶香,
入面中包住煙韌嘅蕨餅,幾正架!

🫖焙茶latte $50
焙茶味好濃厚,亦太會太甜,剛剛好😁
☕️Cafe latte $45
朋友就叫左杯latte,我就冇試到,
但見個拉花都整得幾靚😉👍🏻

午餐