2020-09-26
超大伏⋯一去到已經feel到服務態度唔算好,我話已經book左檯,問完電話對booking,完全冇人理我地,究竟係冇等地booking定點完全冇人出聲,罰企左五分鐘先有人同地講執緊檯等等⋯ok。坐低左又係冇人理我地,anyway,起碼有位坐唔成碌木咁企係度。因為我地想飲酒精飲品,佢menu得藍妹青島,問侍應哥哥有冇其他飲品,佢話冇,我明明見到有人飲hoegaarden,咁當佢冇哂啦,叫左菊花茶,之後先發現有椰青⋯又話冇其他野飲⋯無言。講返啲食物,真的稱不上新鮮,而且味道很淡,平時食粥底火鍋海鮮好少點醬油,但呢度啲所有野都係冇味嫁,我同用清湯白烚冇分別,我地連響鈴都要落醬先有味都真係第一次。仲要食食下熄左冷氣都冇人理⋯粥又係世界級淡味,同白粥冇分別,我唔明白點解啲海鮮同肉煲左咁耐個底都係冇味⋯我朋友直程落埋豉油落啲粥度調味,可想而知幾淡味,食食下粥係同我地講超哂時食快啲,侍應哥哥真係咁講,但我由booking到入座佢係冇講過有限時,就算有限時,會唔會提早heads up問有冇野加好啲呢?Fine,橫掂都唔想食落去你又趕我地走咁味走囉,真係tips都慳返。同場加映,睇到隔離檯叫加湯又冇人理
一去到已經feel到服務態度唔算好,我話已經book左檯,問完電話對booking,完全冇人理我地,究竟係冇等地booking定點完全冇人出聲,罰企左五分鐘先有人同地講執緊檯等等⋯ok。坐低左又係冇人理我地,anyway,起碼有位坐唔成碌木咁企係度。因為我地想飲酒精飲品,佢menu得藍妹青島,問侍應哥哥有冇其他飲品,佢話冇,我明明見到有人飲hoegaarden,咁當佢冇哂啦,叫左菊花茶,之後先發現有椰青⋯又話冇其他野飲⋯無言。講返啲食物,真的稱不上新鮮,而且味道很淡,平時食粥底火鍋海鮮好少點醬油,但呢度啲所有野都係冇味嫁,我同用清湯白烚冇分別,我地連響鈴都要落醬先有味都真係第一次。仲要食食下熄左冷氣都冇人理⋯粥又係世界級淡味,同白粥冇分別,我唔明白點解啲海鮮同肉煲左咁耐個底都係冇味⋯我朋友直程落埋豉油落啲粥度調味,可想而知幾淡味,食食下粥係同我地講超哂時食快啲,侍應哥哥真係咁講,但我由booking到入座佢係冇講過有限時,就算有限時,會唔會提早heads up問有冇野加好啲呢?Fine,橫掂都唔想食落去你又趕我地走咁味走囉,真係tips都慳返。同場加映,睇到隔離檯叫加湯又冇人理,最後要自己去加湯⋯個蟹鉗壞左叫佢換又唔理,佢地最後自己去攞⋯
如果想試下超清粥底火鍋可以一試,如果唔係可以慳返去食其他