2023-08-01 321 瀏覽
路過就入去試吓,睇相就好似好OK,但原來都真係圖片只供參考⋯⋯一坐低,waiter倒杯水俾我,但俾我見到佢倒嘅時候,連個水壺嘅蓋都倒埋入杯水度,一時失手唔緊要,但點解可以覺得用手係杯水度拎番個蓋出嚟就可以俾杯水個客飲?! 之後到order食物時,明明有4個員工,得1個忙到死,枱都未執得切,其他員工係廚房入面好得閒但都唔會出嚟落單,淨係喺入面吹水。有個行咗出嚟,我諗住搵佢落單,點知佢扮聽唔到!😤 我終於等到嗰唯一做嘢嘅員工得閒,叫咗個All Day Breakfast。佢先上餐具,但明顯係污糟,我自己用紙巾都抹到嘅污漬,無理由洗唔走🤦🏻‍♀️ 到我諗住希望食物質素會OK,點知個炒蛋經咸到好似食咗成羹鹽咁🤮 牛油果又唔新鮮⋯⋯其餘嘅食物基本上係現成嘅,咁嘅食物質素真係無下次😒呢間舖嘅老闆真係要認真處理下食物質素同餐廳衛生情況,咁嘅員工認真趕客🙄