2010-11-14
喜歡吃Frozen Yogurt做飯後甜品,貪其味道同toppings選擇多,酸酸地食左唔會濟今晚做完gym路經此地見到呢間應該開左無耐既froyo店,試試無防呢!這裡是按重量收費,自己揀yogurt同toppings口味由店員代吱(不過都係喜歡自己動手做)綠茶味yogurt綠茶味唔夠Yo mama般濃郁,不夠滑,不夠酸度,但幾挺身朱古力mochi煙韌不過零朱味,咬膠似的 no goodGranola幾時都係乳酪的好朋友,鬆鬆脆脆,a must-have item!椰果甜甜的同yogurt是不錯配,加添多一點點口感~朱古力漿可有可無,因為無咩味,得個樣.呢度的同Roll既yogurt都係中空情況嚴重,有小小搵笨的感覺.....overall,味道一般般,價錢平,只是合格.行經的話可以試一試的~值得一提的是這裡有廢物分類的垃圾桶,為環保出一分力,你我都做到.讚!