2019-09-09
之前食過銅鑼灣過間,覺得好正。見到北角開分店就一於試下個水準👍🏻坦白講整體價錢而言,呢間算貴。不過叫做貴得合理,唔係混水摸魚🙆♀️一入到餐廳已經係座無虛席,睇黎香港使得起錢的人大把。今次得兩丁友食,叫得唔多但都飽到傻。醬料18蚊一位,茶水8蚊一位。醬料豐富👍🏻我地叫招牌沙爹湯底同芫茜皮蛋湯底雙拼,清又得,重口味又得。實話實說,個芫茜湯底好出色,有驚喜,好情甜!沙爹好濃,正👍🏻 然後我地叫左手切牛甲肩,208蚊,好厚身好正,好有牛味,望落單價貴,不過物有所值😘另外雙拼餃子🥟雲吞,好鮮味👍🏻手製👍🏻豬皮,響鈴浸沙嗲真心一流🥰🥳 淮山就好大件👍🏻 整體而言,質素絕對有👍🏻環境干淨👍🏻價錢都可接受。 食好啲既話,絕對可以一戰👍🏻 早知搵多幾個人食就可以試到海鮮🦞🤕 唯有下次啦🙆♀️
醬料18蚊一位,茶水8蚊一位。醬料豐富👍🏻