2019-04-09 1010 瀏覽
有日見到人story post咗呢間美味坊嘅早餐,佢話好好食,於是我就決定呢日上九半之前嚟到佢身處嘅石塘咀熟食中心去食個早餐lol同嗰個story作者一樣,我都叫咗個早餐B(因為好似好特別),侍應姐姐話要等20-30分鐘,我即刻「嘩」咗出聲,佢話因為所有嘢都係即整嘅,所以要耐啲。咁我上堂遲到都得嘅hehe,所以就照等~等咗15分鐘度就到喇~早餐B($36)- 奄列(火腿/白菌/芝士)- 自製薯餅- 厚多士- 餐飲 (凍飲唔使加錢!)厚多士上面搽咗牛油,都幾香~重頭戲:奄列同自製薯餅!奄列入面有齊火腿、蘑菇、芝士,雖然未至於話拉絲,但芝士味都有,其他料都好足,相當高質架!自製薯餅好大塊,比起傳統嘅薯餅,佢仲加咗麵粉之類嘅嘢,所以啲薯仔粒會無咁易散開~味道好似冇乜,所以加咗少少鹽,好味!本身睇個menu覺得呢個餐嘅份量好少,但食到一半就覺得飽,所以$36係唔錯嘅價錢!會去開附近嘅你都不防試下呀!menu:

同嗰個story作者一樣,我都叫咗個早餐B(因為好似好特別
等咗15分鐘度就到喇~

自製薯餅;奄列
厚多士
餐飲
早餐B($36)
- 奄列(火腿/白菌/芝士)
- 自製薯餅
- 厚多士
- 餐飲 (凍飲唔使加錢!)

厚多士上面搽咗牛油,都幾香~
重頭戲:奄列同自製薯餅!
味道好似冇乜,所以加咗少少鹽,好味!

會去開附近嘅你都不防試下呀!

menu: