講咗咁耐話想黎試𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐞個𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐯𝐨𝐝𝐤𝐚 𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢喇 今次朋友生日終於食到𝐥𝐮 係可以一試既 不過大家去之前就唔好抱咁高𝐞𝐱𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 如果唔係應該會有啲失望・ࡇ・🫧ᵕ̈ 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢 𝐯𝐨𝐝𝐤𝐚 $𝟐𝟔𝟖落咗𝐂𝐚𝐥𝐚𝐛𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐜𝐡𝐢𝐥𝐢 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞 所以食落有陣好特別既辣味雖然個𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞都幾𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 不過就調得辣咗啲 令到個𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞得返辣味 唔係好覺係落咗𝐯𝐨𝐝𝐤𝐚咁做得好既地方既係佢地用咗有坑紋既𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢 所以比較掛汁 我諗如果佢地輕手啲唔落咁多𝐂𝐚𝐥𝐚𝐛𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐜𝐡𝐢𝐥𝐢 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞應該會好好多🫧ᵕ̈ 𝐑𝐢𝐛𝐞𝐲𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 $𝟔𝟓𝟖𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐞所有𝐬𝐭𝐞𝐚𝐤都係𝐜𝐡𝐚𝐫𝐜𝐨𝐚𝐥 𝐠𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝既所以賣相黑𝐦𝐮𝐧 𝐦𝐮𝐧好似燶咗咁 切開裏面都係粉紅色既呢塊𝐫𝐢𝐛𝐞𝐲𝐞肉質都幾軟嫩 不過我就麻麻地佢個招牌𝐂𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚𝐭𝐨𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞點少少都好濃味 有啲蓋過咗牛排本身既牛味🫧ᵕ̈ 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐟𝐞𝐭𝐭𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞 (𝐬𝐞𝐚𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 - 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐨𝐭 𝐚𝐛𝐭 𝐢𝐭𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐜𝐞)雖然係𝐬𝐞𝐚𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥

🫧ᵕ̈ 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐧𝐢 𝐯𝐨𝐝𝐤𝐚 $𝟐𝟔𝟖
雖然個𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞都幾𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 不過就調得辣咗啲