2008-10-29
同b fd 去慶祝生日. 是日星期四, 大把位, 服務周到.墨西哥卷 – 好正! 熱騰騰, 個皮好脆好香. 伴碟的醬稍欠味道, 形同虛設. 如要伴醬, 要用spicy 的, 以一切其“墨西哥”之名.12吋至尊pizza(薄批) – 材料豐富, 芝士足! 個皮只係邊邊脆, 我估可能係因為材料太多, 導致批底好難焗得乾身, 如改選材料較少嘅款式應該好好多.凱撒沙律 – 唯一的敗筆! 整沙律已經唔駛講究師傅嘅水準, 唯一的條件就係要新鮮! 但係好可惜, 佢做唔到. 証據一: 咬落去冇水份, 估計應該放得太耐, 水份已被抽乾; 証據二: 菜是室溫的溫度, 估計已經放在室內一段時間, 証據三: 很多菜已經變黃了(如圖). 唔知係咪 “小人之心”, 我覺得佢比其他落得多左沙律醬同芝士粉 , by the way, 正統應該係落芝士碎, 而非芝士粉!埋單時, 侍應話可以用番張單一個月內再來可以有8折, 咁又so wor! 預算下次試佢嘅rib 同厚批啦!總的來說, 都可以一試.

墨西哥卷 –

12吋至尊pizza(薄批) –

凱撒沙律 – 唯一的敗筆!

預算下次試佢嘅rib 同厚批啦!

總的來說, 都可以一試.
墨西哥卷
12吋至尊pizza(薄批)
凱撒沙律
很多菜已經變黃
墨西哥卷
12吋至尊pizza(薄批)
  • pizza