2019-08-27 92 瀏覽
我哋係喺Open rice入面預先book咗兩位所以唔駛等就入得去不過安排咗一張好細嘅二人枱上菜嘅時候都幾唔方便 唯有係咁搬嚟搬去啲碟同埋原本諗住可以有粉色背景影相最後其實因為坐喺走廊位 完全冇靚靚背景 所以打卡唔成功兩個女仔嗌咗一個Bossy Royal Set $388揀咗兩款沙律一個係蟹肉牛油果沙律另一個係凱撒沙律其實兩款味道都唔錯不過用玻璃樽仔裝住上菜 太細喇真係好唔方便 夾一舊菜都跌幾舊出嚟Appetizer就叫咗一個鮮果米紙捲.鮮蝦米紙捲個人覺得幾fresh幾好食但朋友就覺得麻麻地 另一個就係龍蝦芝士玉子燒 真心唔錯 玉子味好香上面隱約見到有girl boss字眼Main course揀咗燒一口安格斯西冷 好juicy好香 不過係有啲油嘅 配菜嘅薯粒都好食 甜甜地至於Pasta揀咗香草炸雞鮮茄意粉 烤雞味道唔錯 不過意粉擺耐咗就有啲乾身 Burger揀咗迷你芝士和牛漢堡 粉紅色嘅包 相信係打卡之選 好襯到間舖頭嘅粉色主題嘅芝士味同和牛好夾 可以試下溫馨提示我哋叫嘅burger 玉子燒 一口西冷係用tea set架上菜用嚟影相都幾靚 可以考慮下至於飲品就分別叫咗Yellow
我哋係喺Open rice入面預先book咗兩位

芝士味同和牛好夾 可以試下

溫馨提示

用嚟影相都幾靚 可以考慮下

Yellow Submarine

至於飲品就分別叫咗Yellow Submarine $58同埋Flamingo Kiss $58
兩杯都係初時可以接受
但飲落去就有啲奇怪 有啲藥水味咁
前者就係上面芒果嘅唔錯 有啲似沙冰咁
下面溝埋berries啲味嘅smoothie就變得好藥水味

後者嘅奶蓋唔錯 好滑 但飲落去下面嘅rose water加strawberry tea味好似夾硬溝出嚟嘅好假嗰種玫瑰加士多啤梨味
所以唔建議呢兩款飲品
同埋我哋初時係想叫Bunny's Peach嘅