2019-11-27
全家人想食這間Shake Shack 好耐,難得出開香港,又唔駛排隊,就試吓啦!叫左三個飽,一份芝士薯條,兩杯飲品!攞出來,排得靚靚,但望落去個個飽都一樣樣先講這三個飽,shroom 入面重點只有大啡菇,但大啡菇入面有流心芝士,一口咬落去,濕潤嘅啡菇同芝士流晒出嚟,仲有拉絲效果,相當不錯!DBL Shack 就double左牛肉,肉質就真係好juice,唔似m 記果d乾淨淨,真係一分錢,一分貨Shack Stack 就一定係招牌嘢啦,一塊牛肉加一塊大啡芝心菇,唔駛講都肯定比以上兩款口感豐富好多啦!見到好多人飲大大杯紅色飲品,嚟到當然都試吓啦,原來叫做 S Cran Lemon ,飲落係好似檸檬soda,但氣唔算太多,但我就覺得幾甜,而另一杯milk tea 奶昔就真係好好飲,好重茶味,唔太甜,一個人可以飲晒成杯最後這份芝士薯條都相當不錯,熱辣辣嘅薯條琳上好creamy 嘅芝士,芝士唔會因為放耐左而變回硬身,一直食到尾都仲好軟軟、濕濕咁,好好味!期待左咁耐,終於食到, 好彩都沒有失望,可惜飽就細左d,價錢又一樣貴左d d 囉
叫左三個飽,一份芝士薯條,兩杯飲品!
攞出來,排得靚靚,但望落去個個飽都一樣樣