2020-04-16 940 瀏覽
其實間餐廳之前都試過間餐廳覺得唔錯所以今日決定介紹俾大家,新北江商場入面有好多唔同款式嘅餐廳而呢間今日要介紹嘅係主打四川菜,疫情底下所以我就叫左外賣番屋企食,雖然話係疫情底下不過仍然有唔少食客喺度等緊,可見間餐廳有佢過人之處。我就叫咗一個細嘅酸菜魚(生魚)同炒土豆絲兩個都係小辣,先講佢個酸菜魚,整體唔錯湯底夠味,而且仲有好多魚肉雖然我只係叫細份,魚肉完全冇腥味而且唔算多骨, 就算有都係一啲比較大嘅骨。再嚟佢個土豆絲唔錯,酸辣適中,不過有一點要留意我個人覺得佢落得太多油不過整體味道都係唔錯👍🏾間餐廳食物質素唔錯而且價錢唔算貴, 性價比極高,我咁樣買單都只不過係$150 😂
外賣自取