2023-04-27 244 瀏覽
今晚約咗成班friend gathering。我哋特登揀咗location非常方便,而且座位又大又舒適嘅三希樓!最緊要係可以包房!啱晒我哋成班friend食飯吹水!😍😍呢間餐廳嘅食物全部都非常好味,但我最鍾意嘅都係以下呢幾種!麻辣類: ✔️乾鍋豬大腸 ✔️ 麻辣口水雞🐷豬大腸洗得好乾淨,完全冇膻味,而且煮得好入味,每一啖都有好香嘅花椒🫑同辣椒🌶️味。真係食舔舔脷。麻辣口水雞🐓肉質又嫩又滑,加埋秘製🌶️麻辣汁,好食到停唔到哦!小菜類: ✔️三椒豬手✔️ 咕嚕肉✔️ 瓦罉焗胡椒海蝦三椒豬手🐷香噴噴,炒得超有鑊氣!豬手又腍又好食😋,同三色椒🫑味道勁夾!咕嚕肉🐷,火喉適中,醬汁同豬肉嘅比例岩岩好,唔會因為太多汁而令到炸豬肉腍晒,非常好食!瓦罉焗胡椒海蝦🦐,廚師古法特製!🫑胡椒味滲晒入海蝦到!正!鐘意食蝦嘅朋友千祈唔好錯過哦!😚飽肚飯類: ✔️三希樓招牌炒飯超足料嘅炒飯🍚!而且炒到十分乾身,食落口味道岩岩好。推介!😍

呢間餐廳嘅食物全部都非常好味,但我最鍾意嘅都係以下呢幾種!
麻辣類: ✔️乾鍋豬大腸 ✔️ 麻辣口水雞
小菜類: ✔️三椒豬手✔️ 咕嚕肉✔️ 瓦罉焗胡椒海蝦