2023-04-03 19 瀏覽
呢排突然好想食辣野,知道土瓜灣有間唔錯嘅餐廳。即刻捉埋男朋友一齊去滿足我嘅慾望😋<🌶麻辣烤鯇魚 ( 半條 ) 🐟>嚟到第一時間要叫麻辣鯇魚!鯇魚好鮮味,而且魚肉又厚又彈牙。絕對係啖啖肉!魚肉吸晒麻辣嘅精粹😍😍,令到魚味更岀色!👍🏻<🍲羊腩煲 $268 ( 細 )🐑>除咗麻辣食物之外,我哋仲叫左羊腩煲。羊腩脂肪同肉嘅比例岩岩好,唔會覺得太肥。羊肉嘅油脂令到口感更豐富😋😋。枝竹勁爽口。同羊嘅味道好夾!令到成個羊腩煲超級滋味!<🌶霸皇辣子雞 (半 ) 🐔>食得辣嘢,又唔可以冇辣子雞。🐔雞肉鮮嫩多汁,辣味濃郁,食落去真係由喉嚨辣返上嚟🥵。真係又辣又正!<🍳黃金脆炸魚皮 🐟>呢個真係不得了。魚皮炸到脆卜卜,再比香濃嘅鹹蛋黃包裹住。咬落去香脆之餘,仲有好香鹹蛋黃味。超級香口🐟!食完又再encore !
<🌶麻辣烤鯇魚 ( 半條 ) 🐟>
<🍲羊腩煲 $268 ( 細 )🐑>