2010-12-22 10 瀏覽
一說地方, 當天我們是坐在indoor , 比較迫!二說食物, 我們6個人點了二份afternoon tea set for 2 persons + 1份 afternoon sandwich, + 2 hot chocholate如果依這個格局, 食物是差, 因為起碼一半以上的cake 及 sandwich 都唔好食, 而且奇怪講明for 2 persons, 點解所有都係得一件, 要切開一人一半食. 個d食物已經好細, 仲要cut half, 完全食唔到味道! 比起鄰近的sheraton, interconternational, peninsula 等等應該屬於同grade 酒店就差好多啦...三服務, 不錯 遇到一位貌似DJ Jim 的服務員, 好有禮貌, 又主動追食物, 值得一讚!最後最差係個Toilet, 咁高貴地方, 三格廁所竟然有二格係out of order, 當天現場人頭踊踊, 又影結婚, 又影畢業, 最重要的地方竟然唔係馬上去修理, 攪到d 龍排到出門口, 上二樓問有無第二個toilet, 又被點番轉頭, 太差太差啦!6個人埋單1,200多, 咁o既價錢,
一說地方, 當天我們是坐在indoor , 比較迫!

如果依這個格局, 食物是差

多啦...

三服務, 不錯

6個人埋單1,200多, 咁o既價錢, 極之唔抵!
$200 (其他)
  • 無樣好!