2011-06-10
上個星期二約左朋友去怡東酒店食晚飯,因朋友係會員所以有折及coupon可以用,朋友提議今年嚟呢間酒吧,因我地都未試過,酒吧係地庫一樓,入到嚟都未係好多人,有一部份外國人在飲酒睇波,唔算好嘈呀.我同朋友睇下餐牌有咩食先,朋友有張coupon係可以當100元用的,問仕應可以選擇的種類都幾多,我們點了一個煙三文魚配忌廉薯蓉,另外點左一個吞拿魚有機溫泉蛋沙律. 餐飲都有coupon,買一送一,好多種飲品都可以叫,我地就飲左有氣果酒.先嚟飲品,甜甜地幾易入口呀,同埋好夠凍,好味.嘢食都好快嚟,份量都好大份,兩份一齊上架. 煙三文魚忌廉薯蓉好味呀,煙三文魚好大件,好香口同埋唔腥,薯蓉加埋d忌廉甜甜地都好味,好淋架,同埋好多,有一些配菜.另一個吞拿魚,我唔記得叫咩吞拿魚都好大份的,不過件吞拿魚則唔係好夠味,有隻有機溫泉蛋,隻蛋啱啱熟好滑好味,沙律菜份量都好多,都好郭鮮的.我地坐係度傾計都幾舒服,唔會太多嘈雜既聲音,不過好奇怪的係我地發現呢度既仕應全部都係上左年紀既,無論係女仕應及男部長都係一樣,所以好似唔係好配合的感覺.