2018-11-10 220 瀏覽
好食又可以占卜嘅樓上cafe🔮✨旺角語命cafe食飯之餘,仲可以幫你占卜運程🙈環境氣氛唔錯,幾有feel呢。食物選擇唔多,果斷地揀左香蒜虎蝦炒意大利粉($108)同黑松露什菌意大利飯($118),兩款都係我鍾意食嘅嘢🤤虎蝦四大隻,好爽脆彈牙✨意粉落左好多蒜頭、洋蔥、黑椒,炒到好香,超惹味!意粉見到好似好淋咁,食落又唔會喎,煙韌彈牙,好好食啊!食完一啲都唔覺膩👍🏻黑松露什菌意大利飯又係超正,好濃烈嘅黑松露香!每啖都食到濃郁嘅黑松露味,什菌份量又多,質地較黏稠,但飯粒好煙韌有咬口,係我最鍾意嘅軟硬度!成碟Risotto唔會好重忌廉味,所以都唔會太膩,煮得好好食!真心仲好食過好多高級西餐廳🙊飲品方面揀咗水果茶同雙魚座特飲,水果茶可以揀熱嘅,賣相好之餘,果味濃郁,飲落好清新唔會好甜!而雙魚座特飲其實係水蜜桃梳打,漸變顏色好吸睛,蜜桃味都好香濃,超解渴~~最後仲可以加錢請占卜師幫你睇下運程,我今年學業運...睇黎我要努力啲專心上堂先得喇><佢哋呢度仲有唔同嘅card game可以玩、包場服務,下次可以同朋友考慮黎呢度玩✨ps.占卜服務🔮6-9pm: 收費為$88/題3-6pm及9
好食又可以占卜嘅樓上cafe🔮✨

ps.