2021-10-29 6409 瀏覽
第一次試漢和午市韓燒放題,加一人均$150左右,仲可以由11點坐到四點,環境雖然唔係十分乾淨,但勝在比起其他韓燒餐廳唔會太嘈,適合一班朋友可以傾偈嘅地方。食物種類10分豐富,有日式壽司,但賣相唔吸引都冇乜人夾。仲有唔同既熱食,炸薯條,炸雞翼,煎三文魚,炒飯炒麵,韓式嘅傳統小食煎餅,泡菜小菜,泰式烤豬手,老火中湯,忌廉粟米湯,碗仔翅,泡菜湯,甜品有雀巢雪糕,豆腐花,小蛋糕🍰。 熟食方面值得稱讚嘅係老火中湯,雖然係放題但都幾足料,入面有唔同嘅蔬果,豬骨,煲到好入味,飲完好似充電完咁。豬腳薑都好入味,啲豬腳炆到入口即溶,雞蛋都好有醋味,好似屋企人煲嗰啲咁。甜品方面我淨係試咗豆腐花,佢豆味都OK嘅同埋幾滑,仲有黃糖糖漿選擇,鍾意食豆腐花嘅朋友仔可以試吓。除咗依幾樣好食之外,燒物都有好多唔同種類,有魷魚,蔬菜,牛扒豬扒,肥牛雞翼等等。但係我自己覺得除咗燒菠蘿好食之外,其他都一般般,試過一次就唔想再試,可一不可再。服務方面都OK,周不時有人幫你更換碟。總體而言,依間餐廳可以試一次嘅,但你問我會唔會再試第二次就未必啦,體驗下係OK嘅,但係如果真正想食好味嘅韓燒就去返啲正宗啲嘅韓燒餐廳🍴

服務方面都OK,周不時有人幫你更換碟。
餐廳🍴