2023-08-22
邊爐控嘅我今日揀咗里間無限時任坐唔趕嘅火鍋店😚相比之下,其實佢都唔係貴好多就已經可以慢慢嘆唔洗鯨吞入口,性價比高‼️首先係前菜,係中華沙律,雞軟骨,涼拌青瓜,涼拌木耳!之後再有酸菜魚,芝士龍蝦,芝士焗生蠔,雞煲俾你4揀1!今日揀咗雞煲,超香,好多香料花椒八角,雞亦都好滑👍🏼正!份量夠!跟住到揀湯底!最興奮係鴛鴦湯底唔使加錢haha好好👍🏼👍🏼今日試蕃茄薯仔豬骨同海鮮喇沙!蕃茄湯底食牛一流呀😚海鮮喇沙我個人麻麻地,好重椰子味🙈再黎就有時令海鮮拼盤&美國安格斯牛拼盤✨✨絕對啱哂打卡,擺碟好精美,有好多海鮮種類,有大蝦,厚切鱔,鮑魚,帶子,墨魚,日本廣島蠔,蟹柳,手打蝦丸墨魚丸‼️超新鮮!個手打丸食完超想encore!!但無得再叫🙈🙈至於安格斯牛拼盤,有牛板鍵,牛小排,牛肩胛,封門柳👍🏼肉質好嫩!!高質嘅牛肉,都係一樣之後無得再encore 要好好地食🥺牛肩胛最正今晚‼️有少少肥咁!加蕃茄湯一流!最尾仲可以掃QR code 點其他邊爐料,例如肥牛片,豚肉,菜,特色丸…但已經好full🤣所以主要淨係點咗肥牛同菜!走嘅時候,原來仲有杯movenpick雪糕🤭有朱古力,雲尼拿,咖啡!!movenpick
首先係前菜,係中華沙律,雞軟骨,涼拌青瓜,涼拌木耳! 之後再有酸菜魚,芝士龍蝦,芝士焗生蠔, 雞煲俾你4揀1!今日揀咗雞煲,超香,好多香料花椒八角,雞亦都好滑👍🏼正!份量夠!
走嘅時候,原來仲有杯movenpick雪糕🤭有朱古力,雲尼拿,咖啡!!movenpick 咖啡真係世界級🙈