11月3日揾食肥華及靚媽,約咗大仔仔收工後,到呢間開業無耐的飯店,食晚飯,睇吓新店水準如何,一入此店,肥華感覺良好,舖面闊落,侍應對客招呼周到,菜牌有多款小菜供客選擇,而且價錢貼地,而今餐食物方面嘅評話!泰式酸辣鳳爪,份量少,用料及味道都唔正宗,勝瓜雲耳炒牛肉,鑊氣十足,碟頭夠大,味道亦佳,而個粟米班塊,個獻汁同主菜分開上枱,亦見此店心思,至於個大排檔炒蜆,又係熱辣辣奉客,惹味非常,個碟梅子排骨,篜得過籠,排骨口感偏嚡,而腌得時間唔夠,冇乜肉味,反而個梅子醬卻相當出色,用嚟撈飯,越食越開胃,綜觀此店,坐得舒服,侍應有禮盡責,菜式選擇繁多,價錢大眾化,食物質素亦算OK,睇嚟,肥華又多一個,請客食晚飯嘅主埸,嘞👍👍👍