餐廳: 木兆小品 (啟田商場)
資訊:

2022-11-29 404 瀏覽
其實呢個商場食肆都唔少,不過呢間木兆小品位置有利,好易見到佢。今日同朋友本來想食果間,原來裝修緊。所以黎呢度食。原本我見門面以為只有中式,但原來都有少少其他選擇,仲有粥添。先講呢個胡椒豬肚雞湯飯,份量好足夠呀👍🏻配一大碗飯,湯頭都幾好味架。另外呢個係焗牛肝菌汁魚柳飯,點講好呢🤔面頭真係剛焗好,因為熱辣辣,而且芝士仲係好軟,個汁都係好好味,仲要係炒飯底😅不過入面飯就唔係好熱。所以感覺怪怪地😅另外飲品我加錢叫了紅棗杞子茶,不過好淡😅可能真係原汁原味就係咁整體我覺得都ok嘅,當然都有更大嘅進步空間啦。

今日同朋友本來想食果間,原來裝修緊。所以黎呢度食。

另外呢個係焗牛肝菌汁魚柳飯,

整體我覺得都ok嘅,當然都有更大嘅進步空間啦。