2019-04-24 86 瀏覽
真係好開心!! 搵到個地方可以high tea又可以有靚地方影相又唔洗去埋啲傳統酒店, 仲要唔係一般既靚,係可以令你成為公主般。。。仲有頭飾可以比我地戴,仲有英式帽。 而成個裝橫,係英式維多利亞既枱枱櫈櫈, 好貴氣!而今次坐outdoor,仲有個靚靚打卡位!上到17樓一出lift就感受到個貴麗既氛圍!門口就放左張menu係到,2人568outdoor位置好舒適, 陣陣涼風,視野又開揚跟住就黎左個classic架,下面食起。。真係好治癒, 望到都開心靚到不得了仲再黎個新鮮制鬆餅最高層有皇牌伯爵柚子蛋糕最後再黎個招糖布甸飲品我地叫左rose chocolate 同rose latte ,又係又香又滑, 咖啡香又有rose香,好fresh!一般high tea可能係好睇多過好食,但呢到係好睇好食好玩,連個人都變得好靚!真心可以取代酒店既high tea! 埋單320一個人! 正!

而今次坐outdoor,仲有個靚靚打卡位!

上到17樓一出lift就感受到個貴麗既氛圍!

門口就放左張menu係到,2人568

outdoor位置好舒適, 陣陣涼風,視野又開揚

跟住就黎左個classic架,下面食起。。

真係好治癒, 望到都開心

靚到不得了

仲再黎個新鮮制鬆餅

最高層有皇牌伯爵柚子蛋糕

最後再黎個招糖布甸

埋單320一個人! 正!