2010-08-28 3 瀏覽
六時正去到,門面仲未ready好,有侍應叫我哋等一陣,我和肥肥唯有係門口等,點知等咗15分鐘見到有一家三口出lift直入咗去,我哋再入去睇吓先知已經入得,但無人叫過我哋,對佢哋嘅印象已經唔係幾好,我成日都話:去食嘢唔單止食物質素係重要,服務都好重要嘛!不過入到去啲服務員都好有禮貌,今次心想:佢哋啲食評咁讚,比次機會佢哋啦,睇完menu後點咗:原價$298,特價$250,A5和牛,好薄,放入爐燒一反就碎,味道好淡無牛肉味,肥咗啲,唔抵食。$7X,香草和羊,有兩件,OK啦,都幾大件,但就無咩羊味。$8X,厚切牛舌,好食,熟啲都唔UN,果然讚。$8X,燒汁牛肋骨,好食,有牛肉味又有肉汁,仲好味同厚過和牛。$9X,姜燒黑豚肉,好食,幾爽口幾JUICY,唔錯唔錯。總括嚟講不過不失,除了A5和牛,其他食物質素平均,如果有機會再嚟,都可以再試吓其他食物,如海鮮。

$7X,香草和羊,有兩件,OK啦,都幾大件,但就無咩羊味。
$8X,厚切牛舌,好食,熟啲都唔UN,果然讚。

$9X,姜燒黑豚肉,好食,幾爽口幾JUICY,唔錯唔錯。

2010-08-27
15 分鐘 (堂食)