2019-01-15 67 瀏覽
呢間catee 的歺廳,位於荃灣眾安街行到最尾的位置、即荃新天地對住。佢入面嘅環境擺設都係以貓咪為主題,我係食飯時間去食、都真係幾多人下!亦都撞到朋友仔添!😝呢度主要食西餐、除咗個Hoegaardern 啤酒煮蜆,啲花甲好新鮮好好食!味道岩岩好、 唔會太鹹或者太多酒精,真心贊👍🏻!叫咗個烤大蝦龍蝦汁意粉,有兩隻大蝦🍤,意粉硬度我覺得再軟身d就好啦!因為我鍾意食林啲嘅面,(不過我當然知道意大利餐的米、飯正常係硬生嘅)當日精選晚餐套餐有個烤美國安格斯牛板胛,店員話係牛嘅背脊位置,try try 先,btw 因為我唔可以食得太生,所以叫咗起碼六七成熟、口感梗係硬D啦!不過都唔錯,我幾鍾意食佢啲蕃茄仔同埋薯蓉的配菜、成碟俾我清左。總結:可以encore的餐廳🍴👍🏻#catee #cateehk @cateehk
佢入面嘅環境擺設都係以貓咪為主題,
我係食飯時間去食、都真係幾多人下!亦都撞到朋友仔添!😝
Hoegaardern 啤酒煮蜆
味道岩岩好、 唔會太鹹或者太多酒精,真心贊👍🏻!
叫咗個烤大蝦龍蝦汁意粉,
烤大蝦龍蝦汁意粉
當日精選晚餐套餐有個烤美國安格斯牛板胛,
烤美國安格斯牛板胛
總結:可以encore的餐廳🍴👍🏻