2020-03-07 1181 瀏覽
我成日都經過呢間小店嘅門口想入去幫襯下,今次終於入去幫襯一下啦!小店嘅感覺果然同一般嘅連鎖店有所唔同有家嘅感覺, 呢度嘅地方佈置得好靚喺牆上面貼咗好多唔同嘅裝飾好似一幅的話咁,可以慢慢欣賞, 仲可以慢慢hea! 我叫咗佢個channel同埋 伯爵茶蛋糕, 我覺得兩個味道都可以配搭得好好 ,好match ,好relax! 我朋友叫咗手沖咖啡 同埋焙茶蛋糕, 我對咖啡嘅研究沒有太多 ,難聽 咖啡師所講佢哋會根據客人嘅唔同口味沖啲啱口味嘅咖啡畀佢哋,簡單嚟講即係tailor made! 我同事話味道唔錯 ,有啲煙燻嘅味道 又有回甘 ,總之飲完都唔會夜晚瞓唔著啦 ,怎樣可以休閒下一個多小時唔錯呀!