餐廳: 花斑茶社 (士美菲路)
資訊:

2022-10-18 322 瀏覽
再黎短期珍奶第2彈!有鋪珍珠奶茶🧋癮真係好煩架😂久唔久就發作連續果期都會好想飲架陰公!小編都知好唔健康,畀我飲埋今次先吖🥲(呢個星期🙈)呢間係位於堅尼地城士美菲路既花斑茶社,呢間最近先轉左鋪位,之前一直有飲開,舊鋪位開左另一間珍奶店下回再試! 新鋪個位置闊落d,等既時候係手幾好企。但唔知點解無見到鋪面冇再好似以前咁做醫護discount, 後而舊址新珍奶店有做醫護同消防,interesting~【可可奶茶+蜂蜜珍珠】$28可可味好濃唔錯!另外為左小編有多d咬口,加左蜂蜜珍珠,超彈呀好味!呢個配搭小編大推哦!❤️【黑糖珍珠奶茶】$27黑糖味好足夠,唔怕甜既你可選擇黑糖珍珠奶茶,比就咁珍珠奶茶絕對多一份香口感!😍分數(10分滿分💛)味道:8價錢:7.5環境服務:N/A(以上評分只是小編個人口味而已)
再黎短期珍奶第2彈!

【可可奶茶+蜂蜜珍珠】$28

【黑糖珍珠奶茶】$27

分數(10分滿分💛)
味道:8
價錢:7.5
環境服務:N/A
(以上評分只是小編個人口味而已)