尼日放假約左朋友食飯,但仲有成個鐘,於是搵下附近有咩地方消磨時間, 起初搵到Bakehouse , 但去到門口見到人龍就放,排得黎都冇時間嘆杯咖啡☕️ 之後就去利東街搵食,行過一直想試嘅 omotesando koffee ,今日係機會啦稍為第左五分鐘左右就有位,唔知會唔會有人同我有同一感覺?可唔可以幫D職員洗下件制服? 雖然店舖設計仲新穎約簡,但一見到職員D偏舊著到變色,第一印象分已經扣左😅 我哋一人叫左一杯咖啡一位小點,講真杯Iced Cappuccino 影相係幾靚,飲落都幾RICH , 香滑 ,雖然位置利東街,但 $60 定價依然偏貴 ,至於甜點我食Kashi $12 味道都幾好不過同隔離Bakehose 同賣$12 嘅Egg Tart 仲差啲😅至於朋友件Matcha Brownie 佢話太硬同有少少過乾,香味還可以但食落唔夠味加上omotesando 唔算坐得舒服,真係未必再有下次

加上omotesando 唔算坐得舒服,真係未必再有下次
5 分鐘 (堂食)