餐廳: 喜滿樓菜館
資訊:

2024-09-28 1549 瀏覽
朋友推介的地方,首先食物質素挺不错,幾有水準,例牌份量很大,不過九成菜式價錢都是$98或以上,貴唔貴見仁見智,不過我覺得價錢都對得起佢嘅食物質素,性價比就談不上。Book咗大抬上咗閣樓,環境比較狹窄而我哋就被分配喺兩張大枱中間嘅一張比較細嘅枱,又係香港特色如果其他枱坐滿人其實你張凳係拉唔到出嚟坐,我諗大家都明白什麼狀況,原來其中一張大枱係散客上嚟搭枱的。因為要突然加多兩位朋友,亦見到另外將大枱係無人, 問咗好耐職員張枱有冇人訂枱,最後話張枱已經有人,其實到最後張枱都係冇人 寧願你的喺度逼。 樓上只得一個職員服務基本上唔會主動服務你, 最好笑係同老闆娘落單叫餸,我哋望住張餐牌叫碟菜,跟住佢話冇,我哋問返佢而家有咩菜可揀,佢又霸氣地叫返我哋自己睇返餐牌, 然後我哋口噏幾款菜都係冇,其實會唔會你講畀我聽有咩菜會直接啲。 我諗呢間食肆出名都係靠kol。
  • 芝麻雞
  • 原隻菠蘿咕嚕肉