2023-05-30 17 瀏覽
上環依間新開無耐既cafe 🥰 入面有d 勁colourful 勁開心既圖案牆❤️彩虹乳酪🌈 ($98)Rainbow yogurt 勁靚😍 淺藍色嘅Yogurt好似大海咁🌊 側邊有超多生果❤️ 石榴、藍莓🫐 橙🍊 香蕉🍌 仲有d 健康營養早餐同脆脆添👍🏻 感覺勁清新健康🌿帶子黑松露蘑菇意粉🍝 ($138)意粉面頭有勁多菇同埋黑松露😍 仲有三粒大大粒既帶子🥰 每條意粉都掛滿黑松露忌廉汁👍🏻 好食😋薯條配黑松露醬🍟 ($58)薯條炸得夠香脆🥰 入面好多薯仔肉😍 配埋黑松露醬更加好味❤️香蕉榛子醬牛角包窩夫配雪糕🧇 ($78)牛角包窩夫超級鬆脆👍🏻 面頭仲有少少焦糖嘅香脆🥰 隻蕉面頭同樣都做咗焦糖效果😍 再配埋個雲呢拿雪糕🍦 超級好食😋 推介推介❤️熱mocha☕️ ($40)天鵝拉花勁靚😍熱Matcha latte 🍵 ($40)抹茶味甘濃🥰 有抹茶回甘❤️

彩虹乳酪🌈 ($98)

帶子黑松露蘑菇意粉🍝 ($138)

薯條配黑松露醬🍟 ($58)

香蕉榛子醬牛角包窩夫配雪糕🧇 ($78)

熱mocha☕️ ($40)
天鵝拉花勁靚😍

熱Matcha latte 🍵 ($40)
抹茶味甘濃🥰 有抹茶回甘❤️
午餐