2023-07-14 205 瀏覽
夏天吾少得雪糕幫你降下溫行街經過見到呢個甘可愛既雪糕 忍不住要入去買黎食!只要買呢個軟雪糕,仲可以半價買其他產品但不包括飲品,優惠詳情請向店員查詢😉▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ What-A-Melon Soft Serve🍉🍦🌟🌟($68)我揀咗堂食 咁就可以慢慢坐低享受吓🤪食西瓜雪糕 最驚就係食落好藥水味😣呢個有驚喜🤣 用上新鮮果肉同果蓉製作 食落真係好天然嘅味道 甚至會覺得較淡味 唔似平時食開嘅咁甜👍感覺冇咁罪惡咁質地似雪芭 而且份量都好大 夠兩個人分享嗰幾粒西瓜籽其實係🍫🍫黎 模仿得維肖維妙食完中間嘅雪糕,仲可以食埋側邊嘅西瓜肉🍉吾好浪費 都好爽甜同juicy架💦💦❀沙嗲牛肉花生窩夫🥜 ($58)由於即叫即整 需要耐心等候,一陣先有得食🤪原來都幾大粒 就咁食都會有飽肚感雖然係熱辣辣 但略嫌過外皮唔夠香脆 整體食落似蛋糕口感 比較飽滯🥹內裏係碎牛肉 附上嘅沙嗲醬汁好香濃 為左佢可愛造型可以食一次 但應該無下次🤣⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分為滿分✨ღ味道:7ღ環境:6 (冷氣勁凍😵)ღ性價比:6ღ回頭再食機會: 5
夏天吾少得雪糕幫你降下溫
行街經過見到呢個甘可愛既雪糕
忍不住要入去買黎食!
只要買呢個軟雪糕,仲可以半價買其他產品
但不包括飲品,優惠詳情請向店員查詢😉

▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃

我揀咗堂食 咁就可以慢慢坐低享受吓🤪
食西瓜雪糕 最驚就係食落好藥水味😣
呢個有驚喜🤣 用上新鮮果肉同果蓉製作
質地似雪芭 而且份量都好大 夠兩個人分享
嗰幾粒西瓜籽其實係🍫🍫黎 模仿得維肖維妙

❀沙嗲牛肉花生窩夫🥜 ($58)
內裏係碎牛肉 附上嘅沙嗲醬汁好香濃
為左佢可愛造型可以食一次 但應該無下次🤣

⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰

全部10分為滿分✨
ღ味道:7
ღ環境:6 (冷氣勁凍😵)
ღ性價比:6
ღ回頭再食機會: 5