2020-03-16 295 瀏覽
早排去開西貢行山,知道依間係💛店 仲要有柴柴 就特登黎依度一睹柴柴風範。黎到依度大概4點 openrice指既地址同實際地址有點不一樣😅 不過好彩最終都搵到叫左是日推薦甜品 。今日係chocolate cake 味道略甜 對甜野麻麻地既就建議叫之前問問職員是日咩甜品先確定 ;碟邊有個柴柴好可愛 ,飲品就叫左鮮奶咖啡 味道唔算好苦 唔落糖都可以 店員會係上面整個柴柴圖案 超符合店名本身黎之前都打過電話黎 知道柴柴會5點左右黎 。當日柴柴5點30左右先出現,見到柴柴病病、好累的感覺 一問店員 原來因爲柴柴昨晚肚痾左成晚好唔舒服🥺 所以沒什麼精神 好心痛🥺🥺 不過店主都好好人 會幫我地影相 同埋問過店主都俾惦柴柴 但要先俾柴柴嗅嗅氣味 俾佢習慣你既味下次如果入開西貢 值得入去試試 探探柴柴店長

下次如果入開西貢 值得入去試試 探探柴柴店長
下午茶