2024-01-21
有一段時間無去九龍灣megabox,今次經過順便去影新年展時,發覺開咗唔少新餐廳,今次就俾呢間以熊熊主題嘅cafe吸引咗,餐廳佈滿花花同熊熊裝飾🐻打卡影相又係一流呀!📸而每張枱同卡位都有一大一小熊公仔陪伴住你進餐,鐘意熊熊嘅絕對不能錯過😍._.🦞| 深海中的龍蝦潛堡 |🦞滿滿嘅龍蝦肉佈滿面包中間,每舊龍蝦肉都充滿醬汁好吸引,潛堡大大塊,外層有啲脆口,夾雜住一舊舊嘅腍身嘅龍蝦肉粒咁食,配碟仲有沙律好fresh🥗.🍝| 聖誕龍蝦扁意粉 |🍝龍蝦肉又係佈滿係扁意粉面頭,意粉充滿住龍蝦汁,好滋味,龍蝦肉大舊肉質有彈性爽口.☕️| Godiva朱古力酒咖啡 |🥧鐘意朱古力就不能錯過,濃濃嘅朱古力配上酒精,面頭有一塊朱古力係面,甜甜地帶有充滿香濃苦澀嘅黑朱古力味,好飲.🐻| 小熊的朱古力泡泡浴 |🐻呢個造型又係好吸引,好啱打卡,一隻隻熊仔係啲泡泡面頭好得意🫧係朱古力曲奇黎🤎.❄️| 聖誕老人拯救雪地的小熊 |❄️呢個見佢個賣相好吸引,係疏乎厘甜品,有好多佈置,完全覺得呢個甜品好有誠意,聖誕老人同鹿都係食得架,睇得又食得,個疏乎厘好好食,鬆軟空氣感十足,絕對值得一試👍🏻._.
._.
🦞| 深海中的龍蝦潛堡 |🦞