2018-01-07 1465 瀏覽
有外國朋友黎香港旅行,朋友仔想去蘭桂芳睇下。係好緊湊的schedule中,我們去完迪迪尼就去左LKF的一間小酒吧飲下野傾下計。Ori-gin提供好多創意Cocktail,當中有好多賣相可愛Cocktail!呢杯係What-Tofu,以豆腐為主題的Cocktail,酒唔算濃,幾適合唔多飲開酒的女仔。另外呢款都算係ORI-GIN的 Signature Cocktail「」,只因外形非常吸引,係IG仲時不時見到tim。呢款的酒味比豆腐個個重,而且仲大「杯」D tim!呢間酒吧地方小小,不過又錯得幾舒服,係同朋友仔吹下水的好地方。==============================鍾意我的分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃掉世界,甚至吃掉整個宇宙!(哈哈)