2021-12-22 44 瀏覽
聖誕雙人套餐 HK$548🥗和風蘆筍雨季羽衣甘藍沙拉:本身唔鍾意食羽衣甘藍因為好苦澀,但係佢加咗醋去平衡返,健康可口,中間仲有一大舊牛油果🥑 好開胃!開胃菜組合有三款小食: 香煎帶子配芒果莎莎、蜂蜜芥末雞翼、鹽酥雞,三款都係即叫即做,最鍾意食香煎帶子,煎得唔會太油,肉質嫩滑彈牙,雞翼係單骨雞翼,食得方便🤩🍝主餐牌揀兩款意大利麵:黑松露意大利麵,非常creamy,上面有一大pat黑松露醬,蘑菇配料都好足😍蕃茄明蝦意大利麵 (銅鑼灣店限定),有多隻大蝦🍤,意粉份量都幾多,番茄醬味道酸酸甜甜,食完都唔會覺得漏!🎄聖誕繽紛二重奏蜜糖吐司:甜品係呢個餐嘅主角,真係超級靚,影咗勁多張相先開始食🤭將抹茶星形多士串成聖誕樹,中間搽左抹茶煉奶,底層係oreo蜜糖吐司🍞,面頭嘅cream 就係雪,旁邊仲有個雲呢拿雪糕,好有聖誕氣氛☃️ 仲包左兩杯自選特飲: 香抹聖誕樹(香蕉抹茶奶昔) 同雪人部落 (凍焦糖朱古力) 兩杯到好可愛🥰總括嚟講真係性價比好高,除咗打卡之外,食物真係高質😋
聖誕雙人套餐 HK$548

🥗和風蘆筍雨季羽衣甘藍沙拉:

開胃菜組合

🍝主餐牌揀兩款意大利麵:

🎄聖誕繽紛二重奏蜜糖吐司:

總括嚟講真係性價比好高,除咗打卡之外,食物真係高質😋