2015-10-09 3205 瀏覽
之前係網上既雜誌見到離我家附近竟然有貓咪cafe,即刻call fd一起去試試(玩貓)。雜誌上面寫最好book位,所以我就打左去book,唔洗等位,個日落好大雨,我去到,見到一家四口同一對情侶,其他位子空空的,不知道平時唔book位得唔得呢?梅子貓舍地點都容易搵既,門口有d貓咪造型擺設。我叫左個套餐,要左杯推介既水蜜桃冰茶+藍莓芝士蛋糕。冰茶一般,蛋糕一般以上,因為手制,所以比街買的濃一點。其實講真,食物係其次,我最主要目的係d貓,因為平時冇咩機會接觸,所以都好興奮,而且個一家四口走個陣,比左少少貓零食我,等我可以用零食引COLA,同COLA玩。其實只有很少貓會行上黎空既客人桌子經過,COLA是其中一隻,因為佢貪吃,其餘的多數在地上走玩或是睡覺。因為今日落大雨,人客比較少,員工可能比較得閒,又或者可能平時都係咁,佢地拿出貓玩具去逗佢地,有位女員工好好人,佢教我點命令COLA比佢隻肉手手我,我用零食引佢,終於摸到,但好快又冇左,因為d零食比佢食完,好掛住隻肉手手呀!~~~~ >A<
不知道平時唔book位得唔得呢?

梅子貓舍地點都容易搵既,門口有d貓咪造型擺設。

我叫左個套餐,要左杯推介既水蜜桃冰茶+藍莓芝士蛋糕。
冰茶一般,蛋糕一般以上,因為手制,所以比街買的濃一點。
藍莓芝士蛋糕
所以都好興奮,而且個一家四口走個陣,比左少少貓零食我,
等我可以用零食引COLA,同COLA玩。
因為佢貪吃,其餘的多數在地上走玩或是睡覺。

我用零食引佢,終於摸到,但好快又冇左,因為d零食比佢食完,
好掛住隻肉手手呀!~~~~ >A<
2015-06-21