2020-02-06
今日嚟到呢間以b duck做主題既餐廳~近來疫症來襲,呢間餐廳特意放左手支消毒啫喱在出𨋢口附近,甚是細心~餐廳十分乾淨利落,大家絕對可以放心飲食!適逢是鼠年,咁岩店員安排左我坐落有crossover 鼠鼠既b.duck公仔既位置度,超級可愛!而且四周都有b.duck既裝飾,忍唔住係咁影相,岩晒鍾意b duck同打卡既朋友😆我地叫左幾碟點心,呢個係xo醬炒蘿蔔糕($48),一碟好多舊,而且好入味👍再嚟古法馬拉糕($26),去食點心必叫,上面印左b duck架不過影得衰😛 熱辣辣好味!超級靚既鮑汁香菇燒賣($42),真材實料,佢加左層鮑汁在外面,更加惹味!秘汁和牛粒竹筒飯($78)真心好味道,特別係個汁!好好食!呢個份量唔少,絕對夠飽!最後嚟埋個好靚既拔絲地瓜($36),我地食完個和牛飯已經飽飽地,所以都唔係太食得落~但絕對要推,又睇得又食得~
餐廳十分乾淨利落,大家絕對可以放心飲食!
超級靚既鮑汁香菇
燒賣($42),真材實料,佢加左層鮑汁在外面,更加惹味!