2018-12-14 1272 瀏覽
成日喺灣仔經過呢間未有機會試 今日中午有機會就即刻入去,入面唔算多人,即刻叫咗個牛肉定食。落完柯打好快就嚟做個沙律,冇幾耐就成個定食嚟咗。 個沙律做得唔錯, 有少少豆腐蕃茄菜 。定食有隻生蛋喺度, 自己好少食生蛋唯有擺落夜飯都撈埋食。碗飯度份量唔算多但牛肉 份量就好好夠,只係牛肉有少少韌。想講下個是玩嘅設計, 小弟預期本來係長方形盒定食,但來了一個比較深的碗,飯同牛肉 放埋一齊。 佢只係畀咗 筷子 我,我亦都冇再問佢攞匙羹, 作為食家就覺得比較麻煩, 要好似食中餐咁攞一隻碗扒飯, 只是個人少少嘅意見!!總結食物一般,$82 加一, 埋單九十蚊一個午餐。 但我相信呢間餐廳 仲有些改善空間!