2023-12-23
呢間cafe真係慶生既好地方,一來餐廳裝修有特色,下層粉紅少女風,上層港式霓虹燈,啱晒打卡影相;二來消費滿$300+WhatsApp訂座,就免費送畫甜品碟,真係啱哂慶祝任何節日。我哋3人order左3個Dinner Set 再加2款小食:✪小食❤︎︎炸魚薯條 $58炸魚個脆漿唔厚,好香口,食到魚味,薯條仲要係粗碌嗰隻,好好味😋❤︎︎芝士焗青口 $52正常芝士青口味道,冇乜驚喜✪Dinner Set*套餐配意大利風乾火腿沙律❤︎︎ 黑松露卡邦尼意大利粉 $158一上枱就已經聞到好香濃黑松露味,配上好多煙肉同洋蔥配料,好好食🤤❤︎︎ 南瓜帶子刺身意大利飯配煙三文魚 $158呢個我哋就唔係好鍾意,完全唔似意大利飯,味道唔得,極似BB食嘅胡仔🫣❤︎︎ 加拿大豬鞍扒 $188豬鞍扒煎到好香又好Juicy,啖啖肉,配埋厚切薯條同沙律,冇得彈👍🏾* 甜品一客(+$38 升級至意大利凍餅)以上配餐湯 /咖啡 / 茶✪甜品方面我哋加配咗3件意大利餅,適逢其中一位美女生日,我哋事先經whatapps訂位,加送畫碟服務,估唔到佢哋畫得似模似樣好靚😍❤︎︎ 紐約芝士蛋糕❤︎︎ 芒果芝士蛋糕❤︎︎ 松露朱古力蛋糕✪餐飲方面我哋各自叫了一杯不同
✪小食
❤︎︎炸魚薯條 $58
❤︎︎芝士焗青口 $52
正常芝士青口味道,冇乜驚喜
✪Dinner Set
*套餐配意大利風乾火腿沙律
❤︎︎ 黑松露卡邦尼意大利粉 $158
❤︎︎ 南瓜帶子刺身意大利飯配煙三文魚 $158
❤︎︎ 加拿大豬鞍扒 $188
* 甜品一客(+$38 升級至意大利凍餅)
以上配餐湯 /咖啡 / 茶
我哋各自叫了一杯不同口味嘅咖啡😁
❤︎︎cappuccino
❤︎︎Latte
❤︎︎Mocha
佢哋嘅甜品🍮&咖啡☕️造得唔錯,好味,平時Tea可以過嚟only cake and coffee 😛