2021-05-17
餐廳行工業風,內藏各年份嘅紅酒。座位雖少,但坐得舒服嘅。🦀忌廉蟹肉意大利飯$128超多蟹籽 ,每啖都食到豐富嘅蟹肉。整體幾creamy ,配合菇菌同紅椒 更減少膩口感覺。🧀芝士肉醬千層麵$98千層麵同樣受歡迎,有3款,但作為chillcheese 梗係簡最誘人既芝士。做到拉絲效果,金黃色嘅表層,內裏夾住一層薯仔,下面仲有超多香濃蕃茄肉醬。 🌭德式香腸拼盤HK$118有5款香腸,以豬肉為主,有常見嘅紐倫堡香腸、法蘭克香腸等,散發獨特香氣,仲有相對少見嘅咖喱香腸,辣得幾過癮。 ☕️必試:3D拉花咖啡圖案可以選擇狗、貓、熊仔或餐廳自定嘅款式,飲品可以揀cappuccino 、chocuccino或Mocha!今次揀咗小編摰愛嘅柴犬 ,非常可愛,唔捨得飲添。朱古力香濃,唔會太甜。🇭🇰上環孖沙街8-10號金滿大廈地舖港鐵上環站 A2 出口, 步行約2分鐘
🦀忌廉蟹肉意大利飯$128
🇭🇰上環孖沙街8-10號金滿大廈地舖