平時只係快快手經過呢間店,好大陣藥材煲湯味,次次都要索住行。但我覺得好奇怪點解次次行過都咁多人排隊??所以有日決定試下佢!第一次試左藥膳雞薯粉真係好好食,好夠味又大碗,食完仲好暖笠笠,係一定會再Encore!但小店既款式都幾多,所以今次就試另一樣—怪味雞撈薯粉今次都係好多人排隊。。由於店內得老闆娘一個自己煮,所以叫左通常都要等半個鐘。期間我見到9成都係熟客仔,係熟到聽佢地講每星期都過黎幫襯😱辣味有得選擇,今次我叫左小辣都食到流鼻涕,唔止好入味,我覺得係太入味。食開重口味既人一定好鐘意,不過唔係太岩我胃口,但薯粉依然係好好食,整體份量都好足。 小店仲有好多選擇,手撕雞、蔥油雞等等,下次都會再試其他。唔想冒險既都可以凍返D翻食藥膳雞。

但小店既款式都幾多,所以今次就試另一樣—怪味雞撈薯粉