2023-07-04
2023.06.28 lunch buffet女友生日,諗住之前疫情咁耐冇乜食buffet,又見呢間用HSBC credit card 預訂先付款有七折!就揀咗未食過嘅 JW Cafe 試,之前就間唔中去The Lounge 食Tea buffet ,我哋都幾鐘意。點知呢度⋯⋯ 食物一陣先講,環境我哋就覺得一般,可能撞啱呢一日多人,好嘈😵💫 拎食物嘅位置又好迫咁,再加上,點解完全冇酒店級嘅服務態度😑👎🏼 正想坐低時,又望到成張梳化都係啲食物碎⋯⋯點呀😑一開始就有點不愉快,不過算啦都揀咗,唯有以後都唔會揀呢度!食物方便都算多類型嘅,我啲相都未show㗎,盡量影咋😝 各種食物都算好味,沙律都多種類,有多款菜類同三色椒,又有黎麥牛油果、薯仔沙律都好味😋 仲有生果部,但今次我都冇乜點食,可能一開始唔開心咗,都冇乜心機食咁🤪 煙三文魚都有三款👍🏼😋長腳蟹鮮甜👍🏼😋 其他海鮮我哋冇食,所以評唔到,但望落去都新鮮同幾靚嘅。魚生唔算多,好想有帶子,但冇😂 壽司就只得三款小卷,咁啱我哋隻碼唔太乾淨,叫壽司服務員換一換,點知,佢嘅態度又係麻麻地⋯⋯差👎🏼 熱食我哋唔算食得多,蒜蓉開邊蝦唔錯,跟住有帶子仔
點知呢度⋯⋯