2010-08-09 4 瀏覽
之前曾經叫過兩次外賣速遞..第一次係上年平安夜..本身夜晚6點鐘打去叫個服務員已經話要兩個鐘先送到..咁都OK喇..始終大節日..我地都明白會比較耐..點知等左3個鐘..即9點左右都未送到黎..打去問話出左..OK再等..9點半仲未到..再打去問..點知佢竟然同我地講個炸爐壞左!D食物唔齊所以仲未送..同我地講D炸雞要轉其他野!!問我地要咩!其實我地有留聯絡電話,如果真係有D食物冇,係咪應該主動去聯絡我地話我地知呢?咁好..轉左其他小食! 結果最後11點先送黎! 仲要D野唔齊! 明明叫左4個焗飯最後得2個!我覺得真係好離譜! 雖然話係節日多單會亂D..但好不負責任囉!另一次係上個月..平日(星期三)下午5點半鐘打電話去..個服務員哥哥叫我等等..之後就聽到佢同第二個客落緊單..最後等左10幾分鐘佢都冇再理我..所以我就收左線了..再一次證明佢地既服務態度係........又或者你可以話係我特別黑仔!不過如果淨係講食物質素..的確係好過一D大型連鎖店好多!無論係PIZZA定炸雞都係好好食! 同埋價錢又親民! 所以睇完各位既評價之後..決定有機會會去試下堂食! =]
之前曾經叫過兩次外賣速遞..
咁都OK喇..始終大節日..我地都明白會比較耐..
點知等左3個鐘..即9點左右都未送到黎..打去問話出左..

不過如果淨係講食物質素..的確係好過一D大型連鎖店好多!
無論係PIZZA定炸雞都係好好食! 同埋價錢又親民!
所以睇完各位既評價之後..決定有機會會去試下堂食! =]
外賣送餐