我同屋企人一齊去左呢間最近好多人講既suage食晚餐,屋企人都話第一次食到咁好食嘅拉麵,真係第一次😍😍😍😍廢話少講,即刻寫下食後感!和牛肩胛湯咖喱拉麵 配左個西柚蜂蜜綠茶👱🏻‍♂️:和牛又嫩又滑,配上湯咖哩出乎意料地夾,沾左小小咖哩汁,有牛香之餘又有咖哩味,拉麵就硬度啱啱好,比個湯底提升晒成個層次珍寶海老海鮮盛湯咖喱烏冬 配士多啤梨抹茶奶👧🏻:好奢華!好多海鮮!而且全部食落好新鮮!不停食呀食呀😍😍😍!湯咖哩就好香澴,比咖哩汁淡小小,所以都飲左好多!士多啤梨抹茶奶,有士多啤梨嘅甜同抹茶嘅茶香,加埋奶嘅嫩滑口感,味道好特別😍😍😍😍😍鮮野菜盛湯咖喱拉麵👩🏻:最鍾意食蔬菜類,呢度既蔬菜係鮮甜好食,索曬啲湯咖喱汁好惹味😍乳酸梳打巨峰好有提子嘅鮮甜,好き❤️
廢話少講,即刻寫下食後感!
和牛肩胛湯咖喱拉麵 配左個西柚蜂蜜綠茶
珍寶海老海鮮盛湯咖喱烏冬 配士多啤梨抹茶奶
鮮野菜盛湯咖喱拉麵
乳酸梳打巨峰好有提子嘅鮮甜,好き❤️