2018-08-22 206 瀏覽
小同約食飯,黎左呢間位於西環嘅omakase餐廳,特點係可以自由定價,然後師傅會因應定價黎幫我地諗有咩食,好特別👍🏻 因為未試過質素點,我地揀左$500一位試下先,如果好會再番黎。同其他omakase唔同嘅,除左係自己suggest價錢外,佢呢度嘅omakase較多元化,唔會淨係得壽司、湯、刺身咁。例如,今晚會有一貫係沙律、一貫係魚鮫、一貫係三文魚籽多士,全部都好食的。刺身超新鮮,真心好食。未試過喺omakase有一貫係沙律,可能有啲人覺得唔抵,但我覺得好好食!呢個多士都正,咸嘅三文魚籽配炸多士係完美配搭,冇得輸。如果你食omakase係求環境、求服務就唔好揀呢度。但以食物同價錢黎講,呢間好食得黎又豐儉由人,唔洗破產都食到餐好野,會再來的!

刺身超新鮮,真心好食。

呢個多士都正,咸嘅三文魚籽配炸多士係完美配搭,冇得輸。