2023-02-16
📍 📍 📍 真台客 (紅磡)紅磡馬頭圍道63號啟岸地下13號舖啟岸真係好多嘢食,你同frd飲完coffee就順便買個外賣返屋企食,見到台灣便當外賣店,即時心心眼☺️☺️👉 雙拼便當(滷排骨+鹽酥雞)💰$65😋😋😋😋/5本身滷水排骨同鹽酥雞,但我想飯炸雞排,就問店員可唔可以轉,又話無問題!😆😆 雞肉又軟又多汁,鹽酥味香,但又唔會過鹹。而炸雞排都好酥脆惹味!雙拼就可以一次過滿足晒我兩個願望😋😋而飯嘅份量唔少,食完飽足一日🤭🤭👉美式咖啡XXL💰$40(買便當可以飲品減10蚊)😋😋😋😋.1/5哇大杯到我有啲嚇親🤣🤣有成1000ml,杯咖啡夠我飲足成日,岩曬我呢個咖啡控💓💓回頭: yesYesyes!!! 即叫即整,仲有好多小食,仲有可以whatsapp 定落單先,好貼心原來仲有分店係荃灣😋😋😋店員好nice 讚讚讚😆#kermit食在土瓜灣
紅磡馬頭圍道63號啟岸地下13號舖
👉 雙拼便當(滷排骨+鹽酥雞)
💰$65
😋😋😋😋/5
而飯嘅份量唔少,食完飽足一日🤭🤭
👉美式咖啡XXL
💰$40(買便當可以飲品減10蚊)
😋😋😋😋.1/5
#kermit食在土瓜灣