2021-04-25 118 瀏覽
🥢佐敦新開張嘅台式小火鍋店🍲-點解命名為<十二鍋>❓因為呢度有十二款唔同口味嘅台式小火鍋任你揀😍 全部係一人一鍋所以可以試晒唔同味😚 而且每款已經有晒配料唔駛諗, 加埋飯/粉絲, 台式飲品先$122, 打邊爐嚟講係非常抵食👏🏻 如果唔夠食仲可以加配料同埋台式小食🤩-🐮台式沙茶牛肉鍋平時港式邊爐通知都係沙嗲湯底, 相比之下呢個沙茶湯濃郁得嚟又會冇咁油膩, 有鹹香仲帶出陣陣魚乾蝦米嘅味道😌 配料好快就好入味, 有牛肉片, 米血糕, 台式麵線, 各種丸類等等😋-🐄美肌鍋美肌鍋嘅湯底其實係牛乳, 聽個名就覺得好滋潤👍🏻 牛乳湯底好滑, 再加埋有好養生嘅配料 — 花膠, 鮮淮山, 蟲草花, 雞肉片, 女仔絕對要試吓🥰-🍴7.5/10
🥢佐敦新開張嘅台式小火鍋店🍲

🐮台式沙茶牛肉鍋