2024-06-10
✨🐂M5和牛放題 💫食物過百款選擇!成枱好多碟嘢食🤣肉類、海鮮、蔬菜、台灣夜市小食,好滿足💫海鮮有牛油帆立貝、彈牙虎蝦、燒生蠔💫澳洲M5和牛肩用肉、美國SRF極黑牛、三角牛肩肉,牛唔會好油膩,牛味香濃!仲有我好鐘意嘅牛舌芯💫出面自助區有唔同特色醬料拎,蔬菜自助區仲有茄子、菇等,亦有一個櫻花蝦拌飯自助區,炸櫻花蝦超香可以做醬料🤣💫小食都好多種類,樣樣都想試,士林小香腸、涼拌小黃瓜、梅山酥炸薯、安平炸蚵卷、烤魚干等,好似去咗台灣夜市💫最尾食返個燒菠蘿同Haagen-Dazs雪糕💫仲有台灣小枕頭(麻薯),放落爐上燒會脹卜卜,微焦加煉奶食!安平燒肉📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓(荃灣🚇B1出口)📍將軍澳唐賢街9號PopCorn 2樓PopFood 4號舖(將軍澳🚇B2出口行2分鐘就到)📍旺角彌敦道601號創興廣場9樓(旺角🚇E1出口)💫評分: 7.6/10💬環境感覺幾舒服唔會好大油煙味,有卡位可以揀都幾有privacy,最近仲推出期間限定《安平夢王誕》!🏃🏻♀️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴#安平燒肉#台式燒肉 #旺角美食 #旺角 #香港 #香港美食 #台式美食 #安格斯牛 #將軍澳 #food
✨🐂M5和牛放題
💫海鮮有牛油帆立貝、彈牙虎蝦、燒生蠔
💫最尾食返個燒菠蘿同Haagen-Dazs雪糕
安平燒肉
📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓
(荃灣🚇B1出口)
(將軍澳🚇B2出口行2分鐘就到)
📍旺角彌敦道601號創興廣場9樓
(旺角🚇E1出口)
💫評分: 7.6/10
🏃🏻♀️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴
#安平燒肉#台式燒肉 #旺角美食 #旺角 #香港 #香港美食 #台式美食 #安格斯牛 #將軍澳 #foodiehk #foodlover #小店 #石燒牛 #任食 #燒肉 #燒肉放題 #放題 #和牛 #推介 #必食 #beeflover #牛 #牛控 #抵食 #將軍澳美食 #荃灣 #荃灣美食